0,5 л молока (пареного, теплого)
1 стакан цукру
Більше ніж ½ пачки дріжджів
150-200 г маргарини
3-5 яєць
В теплому молоці розвести дріжджі, всипати муки, влити збиті на піну білки, жовтки розтерти з цукром – вилити, пушку солі. Замісити.Вимішати щоб було не густе, трохи рідше ніж на пироги (вареники). Маргарин розтопити і вилити і місити поки не відчепиться тісто від руки. Можна дати ванільний цукор (запарити його молоком – ліпше пахне). Поставити тісто щоб підкисало, в тепло, щоб стало в 2 рази більше. Накрити кришкою. Виробити пампухи. В середину варення з рожі, з яблук, вишні або мак. Посипати мукою стільницю, накрити щоб не сохли і хай киснуть. Смажити в олії на малім вогні.
Anton_Solovyov
18 Січ 2012Хочу вареников(пироги)))) и мойву жаренную)) Оля пригласи в гости, угости наконец то)))
RUDIK60
20 Січ 2012Дякую,за чудове пояснення.А ще пампушки роблять з начинкою,на різний смак
Василько
29 Січ 2012я з вишнями люблю. З рожі варення ше не їв:)
Але фотка з баняком чотка..
RUDIK60
29 Січ 2012Варення з рожі,це делікатес,бо дуже багато роботи біля нього)))Пробував колись,але в мене чомусь від нього печія
damilli
13 Бер 2012Читаю рецепт, дивлюся фотографії, і ніби свою бабцю чую і бачу. Насправді дуже рідко її бачу, так як живу закордоном. Дякую!
Ola_bilo4ka
13 Бер 2012Дуже приємно, що знаходите щось рідне!