Рецепт (по телефону зі слів бабусі):
“Муки – небагато.
1 яйце
2 кулаки цукру
0,5 ч.л. амоняку
пушку солі
смальцю 2 ложки і 20г маргарини або!!! 50г маргарини і 1л олії
якщо є молока або сметанки 2-3 ложки
______________________________
тісто круто замісити (густіше ніж на вареники)
тісто
Помістити в холод, можна на ніч (чим довше тим ліпше)
тоненько розкачати і вирізати улюбленими формочками
перед тим, як класти на бляшку, вмокнути в цукор
Бляшку протерти олією
Смачного!
Місіть і випробовуйте!”
Petro Nek
27 Жов 2011Люблю такі сухарі, а ще з молочком, люкс 🙂
Владимир Яцюк
27 Жов 2011У мене бабуся також такі печенюшки – сухарі робила. Дуже смачно.
Oksana Чорній (@kasanka)
27 Жов 2011пекла практично такі самі, тільки замість амоняку давала трііішки порошку для печива
йдуть на ура)))
Ola_bilo4ka
27 Жов 2011о! це вже удосконалений рецепт! ))
Oksana Чорній (@kasanka)
27 Жов 2011хочеш удосконалень?))) кинь туди ванілін, а ще масло =) а для особливих гурманів – родзинки 🙂
Ola_bilo4ka
27 Жов 2011ого! ну я спробую…))) хоча я не вмію пекти)))
Oksana Чорній (@kasanka)
27 Жов 2011тоді порада: якщо дим з кухні чорний – печиво готове)))))
Ola_bilo4ka
27 Жов 2011ахаха)) добре!
Mrija Mriechko (@mrija)
28 Жов 2011блін, а у нас духовка не працює
Mrija Mriechko (@mrija)
28 Жов 2011блін..а у мене духовка не працює
mamache
29 Жов 2011а мені подобається, що бабуся Ганя міряє об’ємними частками, “кулак” або “пушка” – це ж супер. терпіти не можу рецептів у грамах: від них тхне обшєпітом.
Ще бляшка сподобалося, я згадала, справді деко зветься в селах бляха)))
До речі, Ольцю, ти ж, сподіваюся, у вчорашній свої капусті не давала таку ненормальну пропорцію томатного п’юре? це ж капєтс.
MANOWAR
18 Січ 2016Привет!
нет желания здесь поучаствовать рецептами?
http://salo-sila.ru/
я правда пока оттуда ушел, но тебе возможно будет интересно
С Уважением,
MANOWAR
Ola_bilo4ka
1 Кві 2016Дякую, за ідею!)