Рецепт (по телефону зі слів бабусі):
“Муки – небагато.
1 яйце
2 кулаки цукру
0,5 ч.л. амоняку
пушку солі

смальцю 2 ложки і 20г маргарини або!!! 50г маргарини і 1л олії
якщо є молока або сметанки 2-3 ложки
______________________________
тісто круто замісити (густіше ніж на вареники)

тісто
Помістити в холод, можна на ніч (чим довше тим ліпше)

тоненько розкачати і вирізати улюбленими формочками

перед тим, як класти на бляшку, вмокнути в цукор

Бляшку протерти олією

Смачного!

Місіть і випробовуйте!”

Цей допис має 13 коментарів

  1. пекла практично такі самі, тільки замість амоняку давала трііішки порошку для печива
    йдуть на ура)))

  2. а мені подобається, що бабуся Ганя міряє об’ємними частками, “кулак” або “пушка” – це ж супер. терпіти не можу рецептів у грамах: від них тхне обшєпітом.
    Ще бляшка сподобалося, я згадала, справді деко зветься в селах бляха)))

    До речі, Ольцю, ти ж, сподіваюся, у вчорашній свої капусті не давала таку ненормальну пропорцію томатного п’юре? це ж капєтс.

  3. Привет!

    нет желания здесь поучаствовать рецептами?

    http://salo-sila.ru/

    я правда пока оттуда ушел, но тебе возможно будет интересно

    С Уважением,

    MANOWAR

Залишити відповідь до Jana Ratcliff Скасувати відповідь